vineri, 25 martie 2016

Marșul pentru familie/viață



Liga Studenților de la Filosofie Iași, din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social- Politice, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași va organiza în data de 23-26 martie  2016 proiectul „Marșul pentru familie/viață”, implicit, „Seara de film”.
Proiectul „Marșul pentru familie/viață” reprezintă o inițiativă ce are ca scop transmiterea mesajului că fiecare viață este importantă, unică și cu o valoare infinită. Această inițiativă se va desfășura pe plan național.

Evenimentul principal este „Marșul pentru viață” ce se va desfășura pe 26 martie. 

            Problema de la care pornește acest proiect este dată de dezinteresul din ce în ce mai accentuat al întemeierii unei familii de tip tradițional și totodată de diferențele vizibile dintre familia tradițională si cea modernă. În prezent nu se mai pune accent pe întemeierea unei familii din punct de vedere legal si religios, ci sunt mult mai des întâlnite aspectele superficiale.

Vă invităm să fiți alături de noi la acest eveniment important nu doar pentru generația noastră, ci și pentru cele care vor urma.


Un comentariu:

  1. Când solicitam un împrumut pentru a-mi cumpăra clădirea ca proprietar de mică afacere într-o situație dificilă, băncile convenționale au spus că nu mă pot ajuta. Firma de împrumuturi de la domnul Lee s-a așezat cu mine, a auzit situația mea și a decis că merit să risc. Aici suntem 5 ani mai târziu și tocmai mi-am reînnoit împrumutul pentru încă 7 ani. Nu aș fi putut cumpăra clădirea mea fără ajutorul împrumutului de la dl lee și voi fi dator pentru totdeauna cu ei pentru că mi-au dat o șansă când nimeni altcineva nu ar face-o. "Iată dl lee
    adresa de e-mail de contact: 247officedept@gmail.com De asemenea, pe WhatsApp: + 1-989-394-3740 Așa că voi sfătui pe oricine care caută un împrumut să-l contacteze pe dl Lee pentru asistență cu finanțarea împrumuturilor.

    RăspundețiȘtergere