vineri, 25 martie 2016

BuzzCamp revine la Iași

Inspire Group a dat startul înscrierilor pentru ediția din această primăvară a evenimentului BuzzCamp, cu numărul de ordine 15. Pentru că ne dorim să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui tânăr ambițios, la ediția BuzzCamp Career Series TU ești în prim-plan.

În data de 7 aprilie, la Camera de Comerț și Industrie, BuzzCamp15 vine în vizită la Iași cu episodul "Step by Step in lifelong learning", în cadrul căruia ești invitatul nostru pentru a face primul pas în dezvoltarea ta continuă.

Florentina Berlan, trainer în public speaking și fondatoarea proiectului "Povestind matematica", Teodora Tompea, reporter și prezentator la Digi24 Iași, Alexandra Maftei, fondator Hangariada, vin să te întâlnească la tine în oraș, să îți împărtășească din experiența personală și să îți prezinte viziunile lor asupra întrebării „De ce trebuie să învățăm constant și să vrem din ce în ce mai mult de la noi?”. Din partea companiilor participante, Valentin Măzăreanu - SCC și Andreea Gârbacea- Accenture, îți vor povesti mai multe despre dorințele organizațiilor, importanța stimulării unei invățări continue și modalitățile de modelare și motivare a angajaților.

Să fii la curent cu realitatea, să ai inițiativă atunci când întâlnești provocări și experiențe noi, să te dezvolți personal și profesional, se întâmplă pas cu pas – de la modul în care înveți cum funcționează creierul uman, până la a ști cum să jonglezi cu el, cu tot ce prinzi din jur și cu tot ce vrei să înveți.

Noi credem că învățarea continuă îți garantează un loc de muncă și ne dorim șă ne spui opinia ta la BuzzCamp15 Iași.

Cea mai importantă investiție este cea făcută în tine însuți, iar dezvoltarea personală începe prin dorința de a depăși zona de confort și se conturează prin acțiunile autodidactice, care au scopul de a îți lărgi spectrul sferelor informaționale, de a-ți dezvolta competențele profesionale și inteligența emoțională.

La BuzzCamp o să descoperi că primul loc de muncă reprezintă începutul parcursului tău profesional și specializarea într-un anumit domeniu. Companiile se focusează din ce în ce mai mult pe potențialul tău, starea de bine și plus valoarea pe care ți-o pot aduce prin spații special amenajate pentru relaxare, training-uri, teambuilding-uri și cursuri, dar urmăresc și anumite trăsături pe care trebuie să le aibă un viitor angajat. Un mic tips pentru tine: calități precum deschiderea către o învățare continuă, flexibilitatea și entuziasmul sunt observate și apreciate încă de la interviul de angajare, dar hai la BuzzCamp ca să afli detalii, păreri și sfaturi chiar de la angajatori!

În a doua parte a zilei vei avea ocazia să îi întâlnești pe experții de la Accenture, Ernst & Young, SCC, Bitdefender, în cadrul workshop-urilor pregătite special pentru tineri ambițioși ca tine.


Ești pregătit pentru marea provocare? Asigură-ți locul acum! Înscrierile se fac aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu