marți, 10 noiembrie 2015



Balul Bobocilor – Facultatea de Filosofie și Științe Social Politice



Liga studenților de la Filosofie Iași (LSFI) organizează pe 17 noiembrie Balul Bobocilor  al Facultății de Filosofie și Științe Social Politice din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Evenimentul ce este deja tradiție, va avea loc în Club Skye, începând cu orele 21:00. Anul acesta tema va fi : all around the world. Pe scena clubului va urca trupa CTC(Controlul Tehnic de Calitate) alcătuită din DOC, DELIRIC și VLAD DOBRESCU. Aceștia promit un spectacol de neuitat.

Balul Bobocilor constă într-un concurs de Miss&Mister pentru care concurează 6 perechi. Acestea vor trebui să realizeze câteva probe în urma cărora, prin jurizare, se vor alege câștigătorii. Printre probe se numără defilarea, coregrafia comună, proba de talent, proba supriză dar și alte probe ce vor crea o atmosferă relaxantă de care publicul se va bucura. Prin acest proiect ne dorim să facilităm integrarea bobocilor în universul studenției dar și să le oferim, în același timp, atât concurenților cât și participanților momente inedite de divertisment.

Vă invităm să fiți alături de noi la acest eveniment de mare anvergură, dar și să susțineți cele 6 perechi de boboci care vor concura sub îndrumarea coordonatorilor. 

Prețul biletului este de 15 lei(20 de lei în seara evenimentului). Acesta poate fi achiziționat de la Ramona Stoica – 0757126239 sau Emanuel Zanoschi - 0741 609 505.

Parteneri media: IMPACT FM, IAȘIFUN.RO, ZIARUL DE IAȘI, IAȘI LIVE și ÎNORAȘ.RO


Vă asteptam! ^_^


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu